Miten kertoa parturille mitä haluat

Omien mielipiteiden antamisen jälkeen on hyvä hetken verran kuunnella ja miettiä parturin antamia ehdotuksia. Leikkaukseen tulee paljon asiakkaita, joilla on selkeät päämäärät, mutta joiden hiustyyppi ei salli toteutuksessa olevaa hiusmallia. Myöskään julkkisten käyttämät hiustyylit eivät välttämättä näytä hyvältä sinulla. Suosittelemme ottamaan mukaan omia mielipiteitä sekä olemaan avoimia ehdotuksille ja luottamaan asiantuntemukseemme.

parturi turku ilman ajanvarausta

Parturi-asiakassuhde on kaikkien suhteiden tavoin myötävaikutteinen. Parturin on kuunneltava toiveitasi ja annettava palautetta ja parannusehdotuksia. On aika valita uusi parturi itsellesi jos nykyinen parturisi ei kykene kommunikoimaan tai suostu kuuntelemaan toiveitasi.

Parturin tavoite on täytetty jos hän saa tehtyä olosi luottavaiseksi ja odottamaan seuraavaa leikkausta. Tämä tavoite on saavutettu kun huomaat istahtavasi avoimin mielin tuoliin ja sanovasi .

”Tee sama tukkataika kuin viimeksikin!”

Viimeisimmät blogit

parturi turku ilman ajanvarausta

Mitä parturi-kampaajalla on sanottavaa…

Miten kertoa parturille mitä haluat Omien mielipiteiden antamisen jälkeen on hyvä hetken verran kuunnella ja …

parturi turku ilman ajanvarausta

Miesten Häägrooming

Miesten häägrooming Hiustenleikkauksen täydellinen lopputulos on helppo varmistaa muutamilla yksinkertaisilla seikoilla. Se vaatii vain hieman …

parturi turku ilman ajanvarausta

Kerro kuinka paljon leikataan ja mistä leikataan

Miten kertoa parturille mitä haluat Hiuksia leikataan usealla eri työvälineellä. Yleisimmät työkalut ovat sakset, leikkauskone …

Back to top